Ontspoord

Binnenkort verschijnt ‘Ontspoord’, het debuut van Rick Gemma (pseudoniem van het schrijverstrio Katrien Dierick, Hans van Gemert en Dana Martens).

‘Ontspoord’ vertelt het verhaal van Mathijs en Julia die na meer dan drie jaar met elkaar te chatten besluiten een afspraak te maken. Wat begint als een fijne ontmoeting met wat geflirt en iets wat in de richting van een ontluikende romance lijkt te gaan, krijgt plots wel een heel andere wending. Is Mathijs wel wie hij lijkt? Welke schaduw uit het verleden zal hen parten spelen? Julia wordt door Mathijs meegesleurd in een gevaarlijk avontuur.

Benieuwd? Teken dan in voor 26 maart 2018. De verkoopprijs bedraagt 20 euro. Als voorintekenaar betaal je slechts 17 euro (exclusief verzendingskosten). Je kunt voorintekenen door een berichtje te sturen naar hans@hansvangemert.nl, met vermelding van je naam en adres.

Je ontvangt dan een antwoord met de nodige betaalgegevens.
Het boek kan bij mij thuis afgehaald worden (dat scheelt natuurlijk weer in de verzendkosten) of het kan via de post worden toegestuurd vanaf 9 april 2018.

Uiteraard kan het boek ook rechtstreeks bij de uitgever of bij diverse online-verkooppunten worden aangeschaft én kun je het bestellen bij je lokale boekhandel.

http://www.partizaan.be/boeken-online/ontspoord.html

 

Kunstenaar in woord en beeld